Coaching

Wanneer er niet genoeg deelnemers zijn voor een klassikale training, of wanneer de leerdoelen zeer individueel zijn verzorgen wij ook 1-op-1 training of begeleiding. Het rendement hiervan is zeer hoog, aangezien de deelnemer alle aandacht krijgt en de tips voor hem los maat gesneden worden. Dikwijls aan de hand van een Persoonlijke Profiel Analyse die vooraf wordt uitgevoerd.

Maar ook team coaching behoort tot de mogelijkheden. Wij gaan dan een traject aan met een team, bijvoorbeeld om de communicatie en samenwerking te bevorderen, of aan een bepaald cultuuraspect te werken.

Individuele coaching

1 op 1 gesprekken of specifieke thema’s, aan de hand van vooraf te bepalen doelstellingen. Veel voorkomende thema’s zijn:

 • het_ontwikkelen_van_management_of_consultancy_vaardigheden
 • sparring_of_specifieke_management_uitdagingen
 • stress_en_burnout
 • het_oplossen_van_conflicten
 • het_overwinnen_van_persoonlijke_blokkades

Team coaching

Het regelmatig begeleiden van een (management) team. Met als doel het bevorderen van de onderlinge samenwerking, het formuleren van teamdoelen en het behalen van teamresultaten.

Life and work in balance

Star Vitality heeft een uitgesproken visie op de mens en op bedrijfsvoering. Bij training en coaching, en bij de begeleiding van ingrijpende veranderings­operaties staat de mens centraal. Onze aanpak is gebaseerd op natuurlijke, organische principes van ontwikkeling en groei. De mens is immers geen machine. Wij zijn specialisten in veranderingen waar iedereen zich bij betrokken voelt.

Stel uw vraag:

  Uw trainer/coach
  en yoga-docent:

  Wim Starink

  Wim heeft ruime ervaring als (project)manager, business consultant en human resource manager. Als trainer heeft hij zich gespecialiseerd in interactieve en intensieve trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching, verander- en projectmanagement en inspirerend/charismatisch (zelf) leiderschap. Daarnaast coacht Wim managers en medewerkers van verschillende bedrijven.

  Wij werken
  voor:

  Banken, Dienstverlening, Farmaceutische industrie, ICT, Industrie, Onderwijs, Overheidsinstanties, Particulieren, Verzekeringsmaatschappijen, Zorgsector.