Over ons

Star Vitality is voortgekomen uit Star Business, en gebruikt de meer dan 25 jaar ervaring die daarin is opgedaan om klanten te helpen een optimale balans te creëren tussen rendement (prestatie) en werkplezier. Wij leveren graag een bijdrage aan de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers door hen te helpen te groeien in hun vaardigheden en als persoon.

Om dit goed te kunnen doen werken wij samen met andere specialisten, om u op die manier altijd een passende oplossing te kunnen bieden.

Life and work in balance

Star Vitality heeft een uitgesproken visie op de mens en op bedrijfsvoering. Bij training en coaching, en bij de begeleiding van ingrijpende veranderings­operaties staat de mens centraal. Onze aanpak is gebaseerd op natuurlijke, organische principes van ontwikkeling en groei. De mens is immers geen machine. Wij zijn specialisten in veranderingen waar iedereen zich bij betrokken voelt.

Stel uw vraag:

  Uw trainer/coach
  en yoga-docent:

  Wim Starink

  Wim heeft ruime ervaring als (project)manager, business consultant en human resource manager. Als trainer heeft hij zich gespecialiseerd in interactieve en intensieve trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching, verander- en projectmanagement en inspirerend/charismatisch (zelf) leiderschap. Daarnaast coacht Wim managers en medewerkers van verschillende bedrijven.

  Wij werken
  voor:

  Banken, Dienstverlening, Farmaceutische industrie, ICT, Industrie, Onderwijs, Overheidsinstanties, Particulieren, Verzekeringsmaatschappijen, Zorgsector.