Profiling

is een uiterst effectief hulpmiddel om de juiste persoon te selecteren voor een bepaalde functie, of om een passende job te creëren voor een waardevolle medewerker.

Star Vitality kan u helpen:

 • functieprofielen samen te stellen gebaseerd op uw input
 • kandidaten of medewerkers online een assessment af te nemen
 • rapporten te genereren die u inzicht geven in hun geschiktheid, kwaliteiten en loopbaanbehoeften
 • adviezen te geven over de geschiktheid van een (toekomstige) medewerker voor een bepaalde functie of rol
 • bestaande medewerkers inzicht te geven in hun sterktes en zwakten t.b.v. hun loopbaanontwikkeling

Wij gebruiken hiervoor de DiSC methode omdat wij die zeer praktisch vinden (binnen 8 minuten ingevuld), als uiterst positief ervaren en al 20 jaar ervaring hebben met deze nuttige HR-tool.

Life and work in balance

Star Vitality heeft een uitgesproken visie op de mens en op bedrijfsvoering. Bij training en coaching, en bij de begeleiding van ingrijpende veranderings­operaties staat de mens centraal. Onze aanpak is gebaseerd op natuurlijke, organische principes van ontwikkeling en groei. De mens is immers geen machine. Wij zijn specialisten in veranderingen waar iedereen zich bij betrokken voelt.

Stel uw vraag:

  Uw trainer/coach
  en yoga-docent:

  Wim Starink

  Wim heeft ruime ervaring als (project)manager, business consultant en human resource manager. Als trainer heeft hij zich gespecialiseerd in interactieve en intensieve trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching, verander- en projectmanagement en inspirerend/charismatisch (zelf) leiderschap. Daarnaast coacht Wim managers en medewerkers van verschillende bedrijven.

  Wij werken
  voor:

  Banken, Dienstverlening, Farmaceutische industrie, ICT, Industrie, Onderwijs, Overheidsinstanties, Particulieren, Verzekeringsmaatschappijen, Zorgsector.