Werken aan een ‘Great place to work’

Een inspirerende en gezonde werkomgeving draagt bij aan werkplezier en goede prestaties. Star Vitality kan u vanuit onze jarenlange ervaring helpen met goede ideeën. Maar vooral faciliteren wij graag het proces om samen met uw medewerkers, en binnen de kaders van bijvoorbeeld het beschikbare budget die nieuwe werkomgeving te ontwerpen.

Als ‘Great place to work’ wil je graag regelmatig alle medewerkers van je organisatie, afdeling of team bij elkaar hebben. Om successen te vieren, plannen te maken en/of te leren van elkaar. Star Vitaliy heeft 40 jaar ervaring met het organiseren van zulke bijeenkomsten. Indoor of outdoor. Waar plezier maken en nuttig bezig zijn hand in hand gaan. Wij komen graag bij u langs als u een 2.0 versie van uw bedrijfsuitjes of -bijeenkomsten zoekt.

Het HR management van nu is vooral gericht op het gezond en gemotiveerd houden van de belangrijkste asset van het bedrijf: de medewerkers. Hoe zet je een HR-beleid op dat op alle fronten gericht is op het stimuleren van een gezonde manier van (samen)werken?

Een medewerker functioneert het best als hij of zij geholpen wordt zijn/haar natuurlijke kwaliteiten te benutten en verder te ontwikkelen. Of dat nou over leiderschapsontwikkeling gaat of het aanscherpen van technische skills. Dit betekent dat je als organisatie inzicht moet hebben in de persoonlijkheid en de natuurlijke aanleg van je medewerkers. Star Vitality beschikt over de tools om die persoonlijke eigenschappen van uw team in kaart te brengen.

Wie op een nieuwe manier wil (samen)werken zal ook kritisch naar het bedrijfsproces moeten kijken. Is het proces wel logisch vormgegeven? Doen we geen dingen dubbel? Worden de taken wel door de juiste functionarissen uitgevoerd? Wie is het meest geschikt voor het uitvoeren ervan? Wij helpen u graag met het evalueren van de huidige manier van werken en het (samen met de betrokken medewerkers) vormgeven van de nieuwe werkwijze. Zonder papieren tijgers. Op een manier waar zowel de medewerkers als de aandeelhouders blij van worden.

Assistentie bij het vinden en selecteren van de meest geschikte kandidaat voor een vacante functie.

Lees meer

Life and work in balance

Star Vitality heeft een uitgesproken visie op de mens en op bedrijfsvoering. Bij training en coaching, en bij de begeleiding van ingrijpende veranderings­operaties staat de mens centraal. Onze aanpak is gebaseerd op natuurlijke, organische principes van ontwikkeling en groei. De mens is immers geen machine. Wij zijn specialisten in veranderingen waar iedereen zich bij betrokken voelt.

Stel uw vraag:

  Uw trainer/coach:

  Wim Starink

  Wim heeft dertig jaar ervaring als (project)manager, business consultant en human resource manager. Als trainer is hij gespecialiseerd in interactieve en intensieve trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching, verander- en projectmanagement en inspirerend/charismatisch (zelf) leiderschap. Daarnaast coacht Wim managers en medewerkers op diverse onderwerpen.

  Wij werken
  voor:

  Banken, Dienstverlening, Farmaceutische industrie, ICT, Industrie, Onderwijs, Overheidsinstanties, Particulieren, Verzekeringsmaatschappijen, Zorgsector.