Denk jij er weleens over om yoga te gaan doen? Wil je misschien meer gaan bewegen? Of ben je op zoek naar meer balans in je leven?

Bij Yoga Vaesrade in Nuth kun je verschillende soorten yogalessen doen in het mooie Dorpshuis. Je kunt kiezen uit Hatha, Yin, Ashtanga of Easyflow lessen. Ashtanga is een actieve vorm van yoga, waarbij je op een vloeiende manier beweegt op je ademhaling. Easyflow is een rustiger vorm, met veel aandacht voor aanpassingen die nodig zijn om de yoga voor jou prettig en effectief te maken. Hatha is een vorm van yoga waarbij je langer in de houdingen blijft en er tijd is om aandacht te besteden aan de details van iedere houding. Yin is een rustige vorm van yoga, waarbij je langer in de houding blijft zitten of liggen, waardoor het bindweefsel tussen de spieren soepeler wordt, wat rug en nekklachten kan verhelpen.

Yoga is voor iedereen. Je hoeft niet lenig of sportief te zijn om aan de lessen te kunnen deelnemen. Yoga maakt je sterker, leniger en stabieler. Fysiek, mentaal en emotioneel. Door yoga te beoefenen leer je beter luisteren naar je lichaam, niet over je grenzen heen te gaan, jezelf uit te dagen, te ontspannen en los te laten. Yoga is ook een goede aanvulling op sporten als voetbal, hardlopen, fietsen en vecht- of krachtsporten.

De lessen van Yoga Vaesrade zijn op maandag, dinsdag en donderdag avonden. Naast de lessen verzorgen wij ook regelmatig bijzondere workshops. Kijk hiervoor op Events.

Trek makkelijk zittende kleding aan waar je goed in kunt bewegen. Matten en andere hulpmiddelen zijn aanwezig.

Voor aanmelding ga naar onze boekingstool Momoyoga. Voor verdere vragen kun je bellen met 0651787075 of mailen naar wstarink@me.com.

Locatie yogalessen: Dorpshuis Vaesrade, Sint Servatiusstraat 10a in Vaesrade/Nuth.

Wie zijn wij?

Wim Starink is een YA gecertificeerde Hatha en Ashtanga yoga docent. Na 30 jaar vechtsport ervaring kwam hij in 2017 in aanraking met de yoga en het heeft hem sindsdien niet meer losgelaten. Met name de combinatie van de houdingen (asana’s), meditatie, ademhalingsoefeningen en voeding heeft hem veel verdieping en inzicht gegeven, iets dat hij in zijn trainingen en workshops graag doorgeeft aan anderen.

Mijn leven staat in het teken van bewustzijnsontwikkeling en (spirituele) groei. Ik heb een werkachtergrond in traumaherstel en ook in mijn persoonlijk leven ben ik veel bezig met het doorbreken van patronen, overtuigingen en trauma. Dit draagt voor mij bij aan het ervaren van een diepe verbinding met mijzelf en het leven. Yoga sluit hier perfect op aan!
Ik ben gepassioneerd Ashtanga yoga beoefenaar. Mijn kennis, ervaring en de wijsheid en filosofie die achter deze actieve vorm van yoga zit, breng ik graag aan je over!
Naast Ashtanga docente ben ik geschoold Yoga Nidra docente.
Ik hoop jullie snel te ontmoeten in een van mijn lessen.