Zen boksen

Een combinatie van een pittige (kick)boks training en een ontspannende yogales. Geschikt voor iedereen. Je hoeft geen ervaring in boksen of yoga te hebben. En ook hoef je geen topconditie te hebben of super lenig te zijn.

Iedere les begint met een korte uitleg en achtergrondinformatie van de boks- en yogaoefeningen die we die dag gaan doen. En tips over hoe je mindful kunt boksen. Dan volgt een dynamische warming-up, waarin alle spieren die we gaan gebruiken worden opgewarmd. Daarna komt een techniek training waarin je precies en verantwoord leert trappen en stoten. Vervolgens doen wij een conditietraining, waarin je je heerlijk kunt uitleven op de trap- en stootkussens. En alle frustraties die je mogelijk hebt eraf trainen!

Wij sluiten telkens het boks gedeelte af met een zelfverdedigingstechniek, zoals pijnpunten, bevrijdingen, of het gebruik van hulpmiddelen om jezelf te verdedigen.

In het tweede deel van de workshop doen wij, een aantal yoga rek- en strekoefeningen om te zorgen dat je weer helemaal Zen naar huis gaat.

De les wordt gegeven door Wim Starink. Wim is een ervaren vechtsport trainer, maar tevens yoga docent.

Trek makkelijk zittende kleding aan en neem een handdoek en bidon mee! Je hoeft geen eigen bokshandschoenen of yogamat mee te nemen, het mag natuurlijk wel.

Geïnteresseerd?

Neem contact op via dit formulier

Life and work in balance

Star Vitality heeft een uitgesproken visie op de mens en op bedrijfsvoering. Bij training en coaching, en bij de begeleiding van ingrijpende veranderings­operaties staat de mens centraal. Onze aanpak is gebaseerd op natuurlijke, organische principes van ontwikkeling en groei. De mens is immers geen machine. Wij zijn specialisten in veranderingen waar iedereen zich bij betrokken voelt.

Stel uw vraag:

  Uw trainer/coach
  en yoga-docent:

  Wim Starink

  Wim heeft ruime ervaring als (project)manager, business consultant en human resource manager. Als trainer heeft hij zich gespecialiseerd in interactieve en intensieve trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching, verander- en projectmanagement en inspirerend/charismatisch (zelf) leiderschap. Daarnaast coacht Wim managers en medewerkers van verschillende bedrijven.

  Wij werken
  voor:

  Banken, Dienstverlening, Farmaceutische industrie, ICT, Industrie, Onderwijs, Overheidsinstanties, Particulieren, Verzekeringsmaatschappijen, Zorgsector.