Reïntegratie en reparatie

De STAR methode

Om dag in dag uit goed te kunnen presteren heb je als werkende energie nodig. Werken kost energie, maar kan ook veel energie opleveren. Wat de een energie geeft kan de ander energie kosten. Daarom is het belangrijk te streven naar diversiteit binnen het bedrijf. En er naar te streven voor iedere medewerker een job te creëren die zo veel mogelijk past bij zijn of haar profiel.

De STAR methode

Star Vitality heeft een model ontwikkeld waarbij de energiebalans van een persoon in kaart gebracht kan worden. Op basis daarvan kunnen heel concrete oefeningen worden gedaan om de balans weer naar de positieve kant te doen uitslaan.

Soms zijn er perioden in het leven waarin dingen gebeuren die je veel energie kosten. Vooral dan is het belangrijk om inzicht te hebben in jouw energiebalans. Star Vitality helpt je bij het in kaart brengen van energiebronnen en energievreters. En om die te vertalen naar een persoonlijk energie plan (PEP).

Het model dat wij hiervoor hebben ontwikkeld kan ook worden gebruikt om uw organisatie energieneutraal of liefst energiepositief te maken.

Geïnteresseerd?

Neem contact op via dit formulier

Stel uw vraag:

  Uw trainer/coach:

  Wim Starink

  Wim heeft dertig jaar ervaring als (project)manager, business consultant en human resource manager. Als trainer is hij gespecialiseerd in interactieve en intensieve trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching, verander- en projectmanagement en inspirerend/charismatisch (zelf) leiderschap. Daarnaast coacht Wim managers en medewerkers op diverse onderwerpen.

  Wij werken
  voor:

  Banken, Dienstverlening, Farmaceutische industrie, ICT, Industrie, Onderwijs, Overheidsinstanties, Particulieren, Verzekeringsmaatschappijen, Zorgsector.