Reïntegratie en reparatie

Als een medewerker uitvalt door stress of een burnout, dan wil hij of zij maar een ding… zo snel mogelijk weer ‘normaal’ aan de slag. De Star Vitality herstel-methode bestaat uit 3 stappen. Over het algemeen zijn medewerkers binnen 3 tot 4 maanden weer volledig aan het werk.

Lees meer

Het is mooi werk om iemand te mogen helpen met de terugkeer van een burnout, maar liever helpen wij die voorkomen.

Lees meer

Soms komt het voor dat de sfeer binnen een team verstoord raakt, door de hoge werkdruk of om andere redenen. Star Vitality heeft meer dan 30 jaar ervaring met het begeleiden van groepen.

Lees meer

Samen met u en uw medewerker zoeken wij naar een oplossing binnen of buiten uw organisatie.

Lees meer

Voor de oudere medewerker heeft Star Vitality een programma ontwikkeld om ‘werken op de automatische piloot’ en het kwijtraken van inspiratie tegen te gaan.

Lees meer

Star Vitality helpt je bij het in kaart brengen van energiebronnen en energievreters. En om die te vertalen naar een persoonlijk energie plan (PEP).

Lees meer

Life and work in balance

Star Vitality heeft een uitgesproken visie op de mens en op bedrijfsvoering. Bij training en coaching, en bij de begeleiding van ingrijpende veranderings­operaties staat de mens centraal. Onze aanpak is gebaseerd op natuurlijke, organische principes van ontwikkeling en groei. De mens is immers geen machine. Wij zijn specialisten in veranderingen waar iedereen zich bij betrokken voelt.

Stel uw vraag:

  Uw trainer/coach:

  Wim Starink

  Wim heeft dertig jaar ervaring als (project)manager, business consultant en human resource manager. Als trainer is hij gespecialiseerd in interactieve en intensieve trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching, verander- en projectmanagement en inspirerend/charismatisch (zelf) leiderschap. Daarnaast coacht Wim managers en medewerkers op diverse onderwerpen.

  Wij werken
  voor:

  Banken, Dienstverlening, Farmaceutische industrie, ICT, Industrie, Onderwijs, Overheidsinstanties, Particulieren, Verzekeringsmaatschappijen, Zorgsector.