Reïntegratie en reparatie

Oudere medewerkers (45+) coaching

In ieders loopbaan komt er een moment dat je je afvraagt is dit het nu? Moet ik dit nu nog … jaar doen? Ook komt er een moment waarop je zoveel hebt meegemaakt dat niet alles je meer boeit of energie geeft. Je wilt wel, maar kan soms de energie voor iets niet meer opbrengen.

Oudere medewerkers hebben veel ervaring en hebben dingen zien veranderen en soms weer terug zien veranderen. Zij zijn dan ook lastiger te motiveren voor veranderingen. Maar zetten zich wel met hart en ziel voor uw organisatie.

Het Star Vitality programma

Speciaal voor de oudere medewerker heeft Star Vitality een programma ontwikkeld om ‘werken op de automatische piloot’ en het kwijtraken van inspiratie tegen te gaan.

Via 1-op-1 coaching of in een groepstraining. Aan de hand van een persoonlijke profiel analyse wordt de medewerker geholpen te reflecteren op hun natuurlijke sterkten en hoe zij die kunnen inzetten binnen uw organisatie.

Om op die manier uw medewerkers een nieuwe impuls te geven aan hun loopbaan, drive en intrinsieke motivatie. Door middel van deze training willen wij hen helpen ook de rest van hun loopbaan gezond en met plezier te kunnen vervullen.

Deze training kan ook helpen om ziekte-uitval te voorkomen door de medewerkers inzichten en praktische tips te bieden, waarmee zij zelf hun energie en hun grenzen kunnen bewaken.

Geïnteresseerd?

Neem contact op via dit formulier

Stel uw vraag:

  Uw trainer/coach:

  Wim Starink

  Wim heeft dertig jaar ervaring als (project)manager, business consultant en human resource manager. Als trainer is hij gespecialiseerd in interactieve en intensieve trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching, verander- en projectmanagement en inspirerend/charismatisch (zelf) leiderschap. Daarnaast coacht Wim managers en medewerkers op diverse onderwerpen.

  Wij werken
  voor:

  Banken, Dienstverlening, Farmaceutische industrie, ICT, Industrie, Onderwijs, Overheidsinstanties, Particulieren, Verzekeringsmaatschappijen, Zorgsector.