Reïntegratie en reparatie

Team coaching

Soms komt het voor dat de sfeer binnen een team verstoord raakt, door de hoge werkdruk of om andere redenen. Star Vitality heeft meer dan 30 jaar ervaring met het begeleiden van groepen. Om meer begrip en respect voor elkaar te krijgen, goede afspraken te maken over de werkprocessen en de omgang met elkaar. En om benodigde vaardigheden te trainen, zoals feedback geven of tactvol communiceren.

Profiel en team analyses

Vaak maken wij hierbij gebruik van persoonlijke profiel en team analyses om meer inzicht te krijgen in de drijfveren van alle teamleden en de samenstelling van het team.

Verder geloven wij dat een een goede training, met langdurig effect, veilig en leuk moet zijn. Daar zorgen wij dus ook voor.

Geïnteresseerd?

Neem contact op via dit formulier

Stel uw vraag:

  Uw trainer/coach:

  Wim Starink

  Wim heeft dertig jaar ervaring als (project)manager, business consultant en human resource manager. Als trainer is hij gespecialiseerd in interactieve en intensieve trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, coaching, verander- en projectmanagement en inspirerend/charismatisch (zelf) leiderschap. Daarnaast coacht Wim managers en medewerkers op diverse onderwerpen.

  Wij werken
  voor:

  Banken, Dienstverlening, Farmaceutische industrie, ICT, Industrie, Onderwijs, Overheidsinstanties, Particulieren, Verzekeringsmaatschappijen, Zorgsector.